Mandag og siste sjangse!

I kveld og i morgen er siste sjangse for å sende inn spørsmål til spørsmålsrunden! I morgen blir videoen laget - og mest sansynelig lagt ut! Bare å glede seg, har fått flere spørsmål på mail også! Dette blir bra dere!!

Unskyld for lite blogging! Skal skjerpe meg !

Monday is hard! Utrolig tungt å stå opp i dag, gud, trodde jeg skulle synke gjennom gulvet når jeg reiste meg opp. Har kommet i helt feil døynrytme nå, sovner kjempe sent, og MÅ stå opp kjempe tidlig, ORK. Når jeg kom på skolen i dag hadde vi to timer kunst og håndtverk, og jeg var glad. Og så bare "SHIT, vi har sprøyte i dag!" Når jeg blir sikelig, SIKELIG nervøs eller redd, har jeg en tendens til å bli superhyper og tullete. Så mange gråt, hoppa jeg rundt, haha. Men var ikke like tøff når jeg satt inne på romet hvor jeg skulle ta sprøyten nei, ugh. Helsesøteren begynte å snakke med meg. Og jeg var shit nervøs. Trodde jeg skulle dø, haha. Men det var _faktisk_ vondt, trodde bare det skulle være et lite stikk, men det her gjorde faktisk ordentlig vondt. Ble kvalm etter på, æsjameg!! Sånn, ferdig med sutringa nå.
Etter middag kom Sofia, Nina og Nicoline bort til meg. Og vi lage noen parodier av Tina og Bettina, det var kjempe gøy! Har dessvere ingen bilder, og tror ikke jeg får lov til å legge ut de videoene, haha. Plutselig måtte Sofia hjem, det var dumt. Da spiste jeg, Nicci og Nina bagels, namnam! Det var utrolig koselig : ) Jeg hadde en plan om å gjøre alle leksene i dag... JA SÆRLIG.. 

Jeg har noen anbefalinger og komme med! Neglelakk. Jeg anbefaler neglelakken Depend, vis dere vil ha noe billig og bra. Neglelakken skreller ikke veldig fort av, og har fine farger. Har massevis av det merket, du kan blant annet få kjøpt de på Cubus, BikBok, H&M osv. Under ser du noen av Depend neglelakkene jeg har!Jeg vil også anbefalle Nail Candy, noe du får kjøpt på Hammlis, i London. Det er neglelakk både med vanelig kost, og penn så du kan lage fine mønstre, tegninger ol oppå! Du kan bruke den om og om igjen, fordi det er bare å vaske "boksen," og helle over en annen neglelakk!! Har selv to, rød og svart. Fikk disse av venninden min Anine, i fjor. Super fornøyd og skal kjøpe meg noen fler nå når jeg skal dit!

Tusen takk til alle som leser bloggen min! Dere er herlige!

3 kommentarer

Nina Sætren

09.10.2012 kl.07:24

hva er din favoritt mat?

Favoritt butikk?

Hvor lenge tror du at du kommer til å blogge?

Hvorfor startet du å blogge?

Hvor mange lesere har du ca. hverdag?

Er det sant at du har rødt hår og fregner, men har farget håret og skjuler det med sminke?

hahahahahahaha

Maria

09.10.2012 kl.11:36

Uff, sprøyter er ekle greier, spesielt når de gjørv ordentlig vondt :( Men de skal beskytte deg da, så det er jo bra!

Ha en fin tirsdag, gleder meg til videoen!

Anine💗💜

09.10.2012 kl.19:56

Bra du liker neglelakkene💗💗

Skriv en ny kommentar

semma

semma

12, Oslo

Hei! Jeg heter Selma og er opptat av klær, mote, sminke og sånn! Blir kjempe glad om du leser bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits