Dårlig med blogging!

Unskyld, jeg vet. Det har blitt forferdelig lite blogging i det siste! Men har vært opptat med lekser og pugging til prøver! Nå ligger jeg hjemme i sengen min, men et glass cola. JEG ER SYK, fysjavmeg. Håper jeg blir bedre, for i kveld skal papps dra til cc-vest, spise macern og handle telefondeklser! Det blir så koselig! Det er utrolig kjedelig å være syk, bare ligger hjemme og sløver meg, æsj. Blir ikke noen bilder fra i dag, (tror jeg) fordi jeg rett og slett må holde sengen! Ligger å ser på løvenes konge, haha. ( Ikke komenter at jeg er barnslig eller sånt. The Lion king er en super søt film! Og jeg får opp så mange gamle minner!) Så her er noen bilder! Enjoy.

Ja, da blogges vi!

5 kommentarer

Nina - VINN 5.000 KRONER!

11.10.2012 kl.09:04

Først av alt: KJEMPE FIN BLOGG! Har ikke vært her så mange ganger, men bare digger denne. Skal bli fast leser, så du kommer til å se mye til meg i kommentarfeltet fremover <3. Bare elsker virkelig at du er så ærlig og ikke prøver å være fake som alle andre. Det er så tragisk at alle skal være helt lik liksom.

Men du! Jeg har nå en konkurranse, du kan vinne et gavekort på 5000 kroner hos Sta Tour. Har du lyst å bli med? Hadde blitt veldig glad. Hadde også satt STOR pris på om du hadde giddet å dele konkurransen på bloggen og Facebook :-D !!! TUSEN TAKK PÅ FORHÅND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maria

11.10.2012 kl.13:15

Jeg har savnet innlegg fra din side ja, bra du er tilbake, men ikke bra at du er syk :(

Jeg synes løvenes konge er den beste Disneyfilmen noen sinne, og jeg er 23 og synes ikke den er barnslig, haha!

God bedring :)

semma

11.10.2012 kl.16:38

Nina: Så hyggelig! Blir glad når jeg får sånne komentarer!

Nina Sætren

11.10.2012 kl.19:08

god bedring!

når svarer du på spørsmålene?

semma

11.10.2012 kl.19:28

Nina Sætren: Vet ikke. Når jeg har blitt frisk. Lager ikke video nå som jeg er syk.

Skriv en ny kommentar

semma

semma

12, Oslo

Hei! Jeg heter Selma og er opptat av klær, mote, sminke og sånn! Blir kjempe glad om du leser bloggen min!

Kategorier

Arkiv

hits